Ulrika76

Alla inlägg under april 2011

Av Ulrika - 12 april 2011 07:49

Idag är jag så sjukt deprimerad, ledsen, besviken ja allt man kan vara känns det som.


Igår var jag hos tandläkaren för att dra ut min otroligt dumma tand, först fick jag vänta 35 min extra för dom var sena, vilket kanske inte alltid gör något men är man tandläkarrädd så hinner man bli ännu mer rädd/nervös. Väl inne så fick jag bedövning efter bedövning, slutade med 5 st och ändå gjorde det ont så det slutade med att hon inte ville fortsätta försöka för troligen har en nerv kommit i kläm. Så hon sa att jag måste ta bort tanden under narkos vilket jag får vänta på och det kostar en del pengar (som jag inte har).


SÅ nu är känner jag mig helt förstörd... ledsen   


IGår var jag bedövad från pannan ner till halsen på höger sida, min dotter sa att jag såg ut som om jag hade fått stroke... kunde inte ens blunda med höger ögat. Idag har jag ont i käken men jag överlever ....


 

Av Ulrika - 5 april 2011 12:00

Idag blev jag tvungen att gå till tandläkaren, usch jag som är så tandläkarrädd. Men en väninna sa att jag ska tänka på tandläkaren som en vän. I såna fall tycker jag att det är en elak vän det gör ont OCH kostar hehehe.


När jag väntade på bussen så började jag känna mig lite skakig i benen funderade då på om jag ätit ordentligt, hmm.. tyckte jag att jag hade sen slog det mig att undermedvetet så började kroppen reagera på att jag skulle till tandis. Väl framme så kändes pulsen skyhög och vad jag än gjorde försökte andas lugnt och tänka på annat läsa m.m men nä pulsen dundrade vidare. Tänkte att det lugnar ner sig snart. Satte mig i tandläkarstolen ser att min kjol vibrerar.. ahh jag skakar. Tandläkaren reagerar på att jag skakar när hon lägger bedövning nr 2, då säger hon att det är pga all bedövning. Njaaaa inte riktigt va,  jag ligger där och är skit rädd rent ut sagt. Jag fick totalt 3 bedövningar och trots det så gjorde det ändå ont fast tandläkaren stod där och sa oj oj jag vet att ljudet är obehagligt varpå hennes assistent säger nej jag tror hon har ont, så rätt hon hade.  Men jag tänkte jag skulle stå ut den lilla stunden så gott det gick så jag fick komma därifrån. Med tanke på all bedövning så tog allt så mycket längre tid än det hade behövt.  När jag till slut var klar och gick till kassan så säger kassörskan ett annat namn och så säger jag mitt. Då säger hon OJ är du fortfarande kvar... hehe  t.o.m hon tyckte det tog lite tid men det var i hopp om att bedövningen skulle ta ordentligt. Min tandläkare sa att nästa gång kan jag komma lite tidigare och få lugnande först om jag vill.


Så på återseende får jag säga till tandläkaren eftersom det inte blev klart, det var dessutom värre än jag trodde men bara bita i det sura äpplet och fixa


  


Så lär jag se ut hos tandläkaren


 

Av Ulrika - 1 april 2011 16:20

Igår gick jag och klippte mig i Tyresö Centrum (uppe på bron). Var ägaren till Salongen som klippte mig, de som bor i Tyresö vet nog säkert vem och vart jag menar. Jag är nöjd med klippningen. Är dessvärre en sån frisyr som man behöver fixa varje morgon men det ska jag stå ut med. Efter klippningen så skulle jag gå och ta min jacka... då var den borta... förstå vilken panik jag fick. Min dotter som var med mig hade inte sett något trots att jackan hängde mer eller mindre bredvid henne. Men när vi stod där och pratade med ägaren som sa att han skulle ta mitt nr och ringa mig om den dök upp så kom en äldre dam in och ursäktade sig. Hon hade tagit fel jacka och upptäckt det när hon kände i fickorna.. phuuu tur att hon kom tillbaka.


Här får ni se hur klippningen blev.



snett framifrån

 

Från sidan

  


Tyck gärna till om ni vill


 

Presentation

Fråga mig

37 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gastric Bypass

Gästbok

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards