Ulrika76

Alla inlägg under mars 2011

Av Ulrika - 11 mars 2011 11:36

Idag är det två år sen  jag gjorde min Gastric Bypass, tiden har gått fort. Hur mår jag idag? Om jag ska bortse från vissa saker så mår jag jättebra, jag har fått lite småproblem med magen som påminner om magkatarr, har inte gjort någon gastroskopi så jag vet inte helt säkert. Men eftersom det är 2 år sen sedan OP så är det dags för tvåårskontroll vilket jag fick hem papper om nyligen och där stod det något om magkatarr liknande symptom och att man kunde äta den magmedicin jag faktiskt redan på eget initiativ tar. Den hjälper massor.. den heter Omeprazol (om jag stavar rätt nu). Det är fortfarande så att jag inte kan äta allt sorts mat men det gör mig inget

 

 Igår tittade jag på Kalla fakta ang just Gastric bypass. Jag känner inte som dom vad det gäller uppföljningen. Jag har fått kallelse på rutinkontroller och tycker inte det är några konstigheter, om man mår dåligt så får man kontakta det sjukhus man tillhör, tycker dock som de andra att får man OP och går ner mycket och lyckas hålla vikten så bör man få hjälp med överskott av hud för annars blir det nästan samma som innan.. menar precis som en tjej sa.. jag ville inte visa mig i duschen i badhuset pga min övervikt.. lite samma nu pga min mage... så för att verkligen få må så bra det går kroppsligt så behövs en sådan operation.

 

Jag har hållt ungefär samma vikt i ett år nu tror jag att det är. Känns bra och känner mig ganska nöjd... vill väl ner något kg till men det får ta sin tid

 

Kanske försöker få till någon ny före och efterbild snart igen.

 

  

 

 

 

Av Ulrika - 11 mars 2011 10:52

Fredag igen då, känns som om veckorna försvinner förbi. Snart är det vår även om det inte har känts så idag med tanke på snö/regn men det töar bort nästan lika snabbt som det kommer eller?

 

I dag ska jag hämta min lilla tjej, fast denna gång ska hon vara med mig i två veckor och sen med sin pappa i två veckor för de ska till fjällen under min vecka så vi bytte tillfälligt. I morgon åker vi hem till Big Brother med familj. Deras lilla (stora) tjej ska fira sin 4 årsdag   

 

  

F&S

Av Ulrika - 10 mars 2011 09:38

Igår var jag och min väninnan Veronica så duktiga, vi gick till Friskis & svettis och tränade. Vi tog ett gympa pass bas. Var faktiskt riktigt roligt. Känns inte så jätte mycket i kroppen idag som jag trodde det skulle göra. Trodde jag skulle ha ont överallt. Men är å andra sidan relativt van att träna, dock inte van att använda dessa muskler som denna träning gav. Det här gav dessutom mersmak, på söndag ska vi ta ett pass på Korpen men det är som Zumba, och nästa vecka tror jag det blir något boxningspass.. kul och prova sig fram vilket som är roligast eller bara för att variera sig lite. Någonstans emellan ska jag väl hinna med något löparpass oxå.

 

Jaa BEACH 2011 Here we come haha

 

  

Av Ulrika - 8 mars 2011 23:18

 Idag är det semledagen, hur många har "offrat" sig och ätit semlor idag? Ja faktiskt så gjorde även jag det. Min otroligt underbara väninna var här idag med sina fina barn däribland min guddotter och åt middag. Efter middagen hade Veronica köpt med sig så vi kunde göra egna semlor. Så perfekt för då kan alla välja vad de vill ha i semlan. Vår fina semla


  


Den blev så god


  

Seee så god den ser ut hahahah


  


Av Ulrika - 8 mars 2011 21:54

Nu har jag lyckats få upp min stora kille på bild :) Det blev en rolig bild. Jag är jordens stoltaste mamma

 

  

Min praktiserande son

 

  

Av Ulrika - 8 mars 2011 10:25

Idag är det andra dagen som min son är på PRAO, han var lite smått trött igår när jag kom hem men verkade ändå ganska nöjd. Tycker det är kul att han verkar vara nöjd med sitt val. Tog kort på honom igår när han skulle iväg på första prao dagen men lägger upp den senare. Jag köpte ett par arbetsbyxor till honom på JULA, måste ju säga själv att jag tycker dom var snygga. Han känns så vuxen på något sätt. Min son är på prao... jösses.. tiden bara rinner iväg. Nu funderar han på hur länge man ska gå lärling och vilken linje/programm han ska gå... det känns så himla overkligt att han är så stor nu. Blir tårögd när jag tittar på kort när han var en liten bebis :)

 

  

Av Ulrika - 7 mars 2011 08:34

 I fredags gick vi på bio igen, var dock inte så länge sen vi gick men vi hade lite presentkort på SF så då är det kul att passa på. Denna gång såg vi Ritualen med Antonhy Hopkins. Ämnet kanske är lite uttjatat men den var faktiskt bra ändå. Det var några  hoppscener men inte för många. Det är en film jag kan tycka att man bör se på bio.

 

  

 

Kanske skulle skriva att ämnet var exorcism :)

 

  

 

 

Av Ulrika - 6 mars 2011 19:57

Idag var vi ute på en otroligt härlig söndags promenad, det var soligt och härligt. 2 + grader men det kändes som om det var varmare. Vi var även ute en stund i fredags på promenad men då blåste det mycket kallare vindar och i lördags var vi ute på en löpartur på ca 5 km så vi har varit ute och rört oss en del i helgen. Men idag tog jag lite bilder på vår härliga promenad.

 

                 

 

  

 

Härlig promenad med mycket kärlek

 

  

Presentation

Fråga mig

37 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gastric Bypass

Gästbok

Bloggvärde


Ovido - Quiz & Flashcards